Van Dingenen Transport BV | Diamantweg 46, 5527 LC Hapert

Over Van Dingenen Transport

visie vdt
MISSIE & VISIE

Van Dingenen Transport heeft als streven een evenwichtige speler te zijn op een aantal speelvelden binnen de transportbranche. Door diversiteit en flexibiliteit willen we een waardevolle bijdrage leveren aan de sector transport en logistiek.

Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald met deskundige en gemotiveerde medewerkers. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn onze kracht.

0190_VanDingenen2019DoorAngeliqueLemmens
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol voor het terugdringen van CO2-uitstoot. Zo zorgen we blijvend voor een jong wagenpark, zuinige transportmiddelen en uiterst efficiënt vervoer.

sbb-beeldmerk-voorbeeld_0

Wij zijn door SBB erkend als leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden.

Wij voldoen aan dé kwaliteitsstandaard voor de sector transport en logistiek. We verbeteren blijvend onze bedrijfsvoering, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Van Dingenen Transport voor u kan betekenen? Vul de gegevens van uw transport zo volledig mogelijk in. De offerte wordt zo spoedig mogelijk per e-mail naar u verzonden.

    X
    Offerte aanvragen