Van Dingenen Transport BV | Diamantweg 46, 5527 LC Hapert

Snel transport

Bent u op zoek naar een transporteur voor een snelle bezorging van uw pakketten? Wij bieden snel transport voor pakketbezorging en spoedzendingen in heel Europa. In Eindhoven en omgeving garanderen we zelfs een levertijd van 1 uur.

We leveren uw pakketten af met onze A-unit en Bus-unit busjes. Hiermee hebben we respectievelijk ruimte voor 1 en 4 europallets met een gewicht van max. 700 en 1500 kg.

Voordelen van ons snel transport

  • 365 dagen per jaar, 24/7: u kunt op elk moment van de dag en van het jaar bij ons terecht.
  • Kwaliteit: wij zorgen ervoor dat uw pakket onbeschadigd en snel ter plaatse is.
  • Heel Europa: onze koeriersdienst kent geen grenzen, wij bezorgen in heel Europa.
  • Flexibel: u kunt ons inschakelen wanneer het u uitkomt, dus wij staan direct voor u klaar.

Bezorging in Eindhoven en omgeving

Wij kennen Eindhoven en omgeving door en door. We schakelen snel en kunnen op deze manier een razendsnelle en vakkundige levering garanderen in een straal van 25 km rondom Eindhoven.

Zo bezorgt onze koerier uw pakket in een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven binnen één uur. Die garantie is voor ons allebei prettig, omdat u weet waar u aan toe bent en wij kunnen direct voor u aan de slag.

Wilt u gebruikmaken van snel transport?

Wilt u gebruikmaken van snel transport? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 497 381 312 of door een offerte aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze wagens voor snel transport

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Van Dingenen Transport voor u kan betekenen? Vul de gegevens van uw transport zo volledig mogelijk in. De offerte wordt zo spoedig mogelijk per e-mail naar u verzonden.

    X
    Offerte aanvragen