Van Dingenen Transport BV | Diamantweg 46, 5527 LC Hapert

Logistics & Warehousing

Wist u dat Van Dingenen Transport ook uw op- en overslag uit handen kan nemen? Wij bieden voor elke klant, van iedere omvang, efficiënte op- en overslagmogelijkheden.

Op het Kempisch Bedrijven Park in Hapert hebben wij een uiterst modern warehouse met een capaciteit van 20.000 m2 opslag/expeditie en 3.000 m2 overkapping. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen gebruikmaken van de zeer uitgebreide mogelijkheden voor opslag, overslag en transport van goederen.

Op- en overslag

In ons op- en overslagcentrum worden goederen verzameld, zendingen gesorteerd, orders compleet gemaakt, routes ingepland en vrachtwagens geladen. Bovendien kunnen wij zendingen tijdelijk opslaan om op een later tijdstip te vervoeren.

Wilt u gebruikmaken van onze opslagmogelijkheden? Wij slaan uw pallets snel en zorgvuldig op in stellingen of middels blokstapeling op vloerplaatsen. Ook voor goederen met afwijkende maten vinden wij altijd de beste oplossing.

Orderpicking

Wilt u op efficiënte wijze kleinere hoeveelheden vanuit de voorraad uitslaan en uitleveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen de volledige orderpicking van uw goederen. Alle informatie wordt direct in ons Warehouse Management Systeem gezet, zodat u altijd en overal op de hoogte bent van uw zendingen.

hoog bouw vdt
hal zonder stellingen

Containerlossing

Hebt u zeecontainers met goederen, maar niet de middelen om de lossingen uit te voeren? Van Dingenen Transport verzorgt de containerlossingen van A tot Z. Wij kunnen uw goederen, indien gewenst, palletiseren, labelen en inpakken.

Value Added Logistics

Naast de opslag van uw goederen bieden wij in ons moderne warehouse ook zogenoemde Value Added Logistics aan. Dit zijn aanvullende diensten voor uw zending die in het logistieke proces worden toegevoegd. Denk hierbij aan de volgende diensten:

  • Verpakken
  • Ompakken
  • Palletiseren
  • Labelen
  • Stickeren
  • Voorraadbeheer

Warehouse Management Systeem

Door middel van ons volledig geautomatiseerde Warehouse Management Systeem kunnen wij de op- en overslag van uw goederen volledig uit handen nemen. U hebt zelf 24/7 toegang tot het klantenportaal, zodat u actuele orders en voorraden kunt raadplegen. Hebt u vragen? Dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om u verder te helpen.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van logistiek en warehousing? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

logistics en warehousing
crossdock
Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Van Dingenen Transport voor u kan betekenen? Vul de gegevens van uw transport zo volledig mogelijk in. De offerte wordt zo spoedig mogelijk per e-mail naar u verzonden.

    X
    Offerte aanvragen