Van Dingenen Transport BV | Diamantweg 46, 5527 LC Hapert

Onze transportdiensten

nationaal transport
Nationaal transport

Bent u op zoek naar een flexibele en efficiënte transporteur voor het bezorgen van uw goederen binnen Nederland? Dan bent u bij Van Dingenen Transport aan het juiste adres. Wij leveren goederen in alle soorten en maten op iedere bestemming binnen Nederland.

Lees meer
internationaal transport
Internationaal transport

Bent u op zoek naar een transporteur voor het bezorgen van uw goederen in het buitenland? Wij verzorgen transport in geheel Europa met als grootste werkgebied Duitsland. Onze vakkundige chauffeurs kunnen goederen in alle soorten en maten leveren op de gewenste bestemming.

Lees meer
distributie van dingenen transport
Groupage transport

Hebt u kleinere zendingen naar uiteenlopende bestemmingen? Dan kunt u gebruikmaken van onze groupage transportdienst. Met Value Added Logistics kunnen we u volledig ontzorgen in het logistieke proces.

Lees meer
snel transport
Snel transport

Bent u op zoek naar een transporteur voor een snelle bezorging van uw pakketten? Wij bieden snel transport voor pakketbezorging en spoedzendingen in heel Europa. In Eindhoven en omgeving garanderen we zelfs een levertijd van 1 uur.

Lees meer
kooiaap transport
Kooiaap

Bent u op zoek naar een partner voor het eenvoudig laden en lossen van vracht op diverse locaties? Wij bieden we u een multifunctionele meeneemheftruck, waarmee we uw vracht snel en veilig kunt verplaatsen.

Lees meer
van dingenen transport exeptioneel vervoer
Exceptioneel transport

Wilt u een lading vervoeren die niet binnen de Regeling Voertuigen valt? Wij verzorgen exceptioneel transport door heel Europa. We beschikken over een uitgebreide vloot aan vrachtwagens (open combi’s, open trailers en open megatrailers).

Lees meer
Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Van Dingenen Transport voor u kan betekenen? Vul de gegevens van uw transport zo volledig mogelijk in. De offerte wordt zo spoedig mogelijk per e-mail naar u verzonden.

    X
    Offerte aanvragen