Van Dingenen Transport BV | Diamantweg 46, 5527 LC Hapert

Groupage transport

Hebt u kleinere zendingen naar uiteenlopende bestemmingen? Dan kunt u gebruikmaken van ons groupage transport. Wij hanteren een modern Warehousing Management Systeem en zorgen altijd voor een tijdige levering.

Groupage transport in heel Europa

Groupage Transport voeren wij voornamelijk uit in Nederland, België en Duitsland. In de rest van Europa kunnen we groupagezendingen aanbieden in samenwerking met onze vaste collegavervoerders.

Snel en efficiënt transport

Dankzij onze centrale ligging zijn wij in staat om snel op iedere locatie binnen de Benelux aanwezig te zijn. Als geen ander kennen we de meest optimale routes van en naar de afleveradressen. Dan bedoelen we niet alleen de snelwegen, maar ook de situaties op de lokale bedrijventerreinen en winkelcentra.

Op deze manier kunnen wij trefzeker en met weinig ‘lege’ kilometers rijden, wat zorgt voor een aantrekkelijk tarief. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze Value Added Logistics diensten. Zo ontzorgen we u in het gehele logistieke proces.

Bekijk hier ons wagenpark.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over groupage transport? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Van Dingenen Transport voor u kan betekenen? Vul de gegevens van uw transport zo volledig mogelijk in. De offerte wordt zo spoedig mogelijk per e-mail naar u verzonden.

    X
    Offerte aanvragen